keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Viimeistä keskiviikkoa viedään

Olá boa tarde!

Työpäivät alkavat käydä vähiin sekä aika täällä. Meillä on tämän päivän jälkeen enää kolme työpäivää jäljellä, sillä tiistaina on Carneval ja silloin ei kukaan ole töissä täällä silloin. Paitsi tietysti ravintolat ja kahvilat ovat auki. 

Maanantaina iltapäivällä viimeisenä tehtävänämme oli etsiä Guimaraesin alueelta kuljetusfirmoja Quintinolle. Löysimme niitä vajaat kaksikymmentä. 

Eilen tiistaina oli melko huono sää. Aurinkoa ei näkynyt ja vettä satoi ajoittain kuin ämpäristä kaatamalla. Töissä yritimme koko päivän kerätä facebooksivuille tykkääjiä. Tehtävä oli todella vaikea ja outo. Keräsimme noin 50 tykkääjää päivän aikana. Enemmän olisi pitänyt saada enemmän tykkääjiä, mutta emme vain kyenneet resursseillamme enempään. Töiden jälkeen menimme pikaisesti käymään Espaco Guimaraes kauppakeskuksessa.

Kirja mallina tuotteiden etsinnässä

Tänään aamupäivästä etsimme muovisia
vaahtopehmusteita rullina. Niiden tarkoituksena on suojata tuotteita laatikossa kuljetuksen aikana. Löysimme niitä lounaaseen mennessä noin kaksikymmentä ja jatkoimme vielä etsintää lounaan jälkeen. Kun olimme lähettäneet tiedostot Reginalle. Saimme tehtäväksemme leikata paperinäytteitä oikean kokoiseksi. Niiden parissa onkin kulunut melkein koko iltapäivä sillä paperia oli paljon. Nyt vielä ennen kotiin lähtöä suunnittelemma Nevstalle esittely tekstin, jonka avulla otetaan yhteyttä uusiin tavarantoimittajiin ja asiakkaisiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti