maanantai 24. helmikuuta 2014

Toiseksi viimeinen maanantai

Boa tarde

Hyvää päivää ja alkanutta viikkoa. Viimeinen kokonainen työviikko on lähtenyt taas mallikkaasti käyntiin. Viikonloppu taas hujahti nopeasti ohi. Ja aika Portugalissa käy vähiin. Reilu viikko ja on kotiin lähdön aika. Kyllä tässä jo vähän kotiin kaipaakin. 
 





Perjantaina menimme illalliselle työkavereidemme kanssa ja seurassamme oli myös suuren kenkätehtaan omistaja. Ruoka oli aivan mahtavaa söimme Jessican kanssa lihaa, mutta maistoimme myös muiden annoksista mustekalaa ja mereneläväpiirakkaa. Varmaankin parasta ruokaa mitä olemme täällä tähän mennessä syöneet. Ja jälkiruokakin oli aivan ihanaa! Kävimme illallisen jälkeen juomassa Ginit pienessä pubissa ja kävimme myös klubilla pyörähtämässä. Ilta oli aivan huippu mukava ja tapasimme monia mielenkiintoisia ihmisiä. 

 
Lauantaina meidän piti läheä Portoon, mutta olimme todella väsyneitä joten päätimem jäädä vain Guimaraesiin. Kiertelimme kauppoja ja kävimme lounaalla. Sunnuntai sujui melko samanlailla. Menimme aamulla käymään juna-asemalla, koska olimme menossa Portoon. Asemalla katsoimme aikataulua ja huomasimme, että juna oli juuri lähtenyt ja seuraava lähtisi vasta kahden tunnin päästä. Emme jaksaneet jäädä odottelemaan, sillä olisimme olleet vasta myöhään illalla kotona. Joten suuntasimme kohti Guimaraesin keskustaa jälleen kerran. Kävimme aivan ihanalla lounaalla ja menimme kylläisinä kiertelemään katuja.

Sää oli aivan loistava koko viikonlopun aurinko paistoi melkein kokoajan. Ja vihdoinkin me pääsimme nauttimaan siitä!

 
Tämä työpäivämme alkoi Nevstan logojen suunnittelulle teimme neljä uutta logoa, sillä Regina pyysi meitä tekemään monia erilaisia vaihtoehtoja. Niiden jälkeen olemme mainostaneet yritystä facebookissa ja etsineet asiakkaita, joille voisimme mainostaa yritystä. Olemme saanet parisenkymmentä tykkäystä yrityksen facebook-sivuille. Iltapäiväksi meille on taas ohjelmassa potentiaalisten asiakkaiden etsimistä netistä. Olemme myös alkaneet kirjoittamaan raporttia työstämme täällä. Sitä käydään läpi perjantaina, kun meidän työssäoppimisemme arvioidaan.

Tchau

-Olga

1 kommentti:

  1. Raportin kirjoittaminen on hyvä juttu. Muistattehan tuoda arviointikaavakkeet (ja muutkin lomakkeet) mukananne Suomeen!

    VastaaPoista