perjantai 14. helmikuuta 2014

Tuulinen perjantaipäivä

Bom dia!

Hyvät ystävänpäivän toivotukset täältä tuulisesta Guimaraesista! Tänään on erikoisen tuulinen päivä, mutta tuuli on onneksi melko lämmin. Ystävänpäivä on alkanut hyvin, mutta hieman väsyneesti. Olimme nimittäin eilen illallisella paikallisten kanssa ja aika vierähti hurjalla vauhdilla. Kotiin pääsimmekin vasta yön pikkutunneilla. Joten viikonloppu alkaakin olla melko tervetullut.

Ready for dinner!

Eilen torstaina työskentelimme Quintinon kanssa. Hän antoi meille tehtäväksi etsiä yrityksen varastosta redtagejä. Mainitsinkin redtageistä aikaisemmassa postauksessani. Eli siis etsimme varastosta korjattavavia vikoja. Näitä olivat esimeksiksi sotkut tai roskat, jotka vaikeuttavat työntekoa tai voivat aiheuttaa turvallisuus riskejä. Redtagejä olivat myös lavat jotka olivat väärillä paikoilla tai tuotepinot, jotka näyttivät siltä että ne eivät ole vähäänaikaan liikkuneet mihinkään. 

 Redtag hunters

Kiertelimme varastossa kameran kanssa reilun tunnin verran ja napsimme kuvia löytämistämme redtageistä. Tämän jälkeen meidän piti koota löytämistämme redtageista raportti, jossa olivat ottamamme kuvat ja selitykset kuvista näkyvistä ongelmista. Raportin kokoamisessa menikin melkein koko loppupäivä. 


Kun saimme raportin valmiiksi kävimme sitä läpi varston työntekijöiden kanssa. Löytämistämme redtageista oli paljon hyötyä, sillä varastosta löytyi muutama ongelma joiden puimiseen ryhdyttiin melkein heti. 

Pari viimeistä työtuntiamme kului etsiskellessä netistä erikoispapereiden tavarantoimittajia. Etsimme papereita tuttuun tapaan Reginalle. 

Tänään meillä ei ole ollut juurikaan työtehtäviä, joten minulla oli hyvää aikaa kirjoittaa tämä postaus.

Eilisen illan näkymät parvekkeeltamme

Meillä ei ole vielä juurikaan suunnitelmia viikonlopuksi, mutta launtaina lähdemme ainakin katsomaan Guimaresin yöelämää taas Carloksen tyttären kanssa.

Hyvää viikonloppua!

-Olga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti