maanantai 17. helmikuuta 2014

Maanantainen

Olá! 


Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin töiden ja sateen merkeissä. Oikein mukava viikonloppu takana ja väsymys painaa taas hieman päälle, mutta kahvilla se korjataan!

Viikonloppu sujui melko rauhallisesti. Perjantaina olimme töiden jälkeen vain kotosalla ja rentouduimme löhöilemällä ja maistelemalla suklaita. Lauantai-iltana menimme tuulettautumaan Guimaraesin yöelämään. Olimme samalla porukalla liikenteessä, kuin edellisenä lautantainakin.

 Sunnuntaina nukuimme pitkään. Herättyämme huomasimme, että sää oli mitä mainion. Aurinko paistoi melkein koko päivän ja oli todella lämmintä. Päätimme lähteä nautiskelemaan ihanasta ilmasta ja haukkaamaan happea kävelyn merkeissä. Katselimme kaupunkia aivan uusin silmin kauniin sään ansiosta. Kiertelimme tovin ja menimme lounaalle erääseen ravintolaan. Ruoka oli huippuhyvää!


Ilta sujuikin sitten leijonia kannustaessa Suomi - Canada ottelun merkeissä!

Kun saavuimme töihin, jatkoimme melko samoja hommia mihin perjantaina jäimme. Eli etsimme tällä hetkellä molemmat paperin toimittajia netistä ja keräämme tietoja ylös. Aikaisemmin tänään etsimme kenkien sisään laitettavia pahvi muotteja, jollekin asiakkaalle. Niitä löytyi ihan kivasti ja hommaa vielä riittää loppupäiväksikin. 


Tällä viikolla pääsemme tutustumaan paremmin varastoon ja pahvin valmistus operaatioon. Sekä pomomme poika on luvannut viedä meidät illalliselle perjantaina. Pääsemme kuulemma maistelemaan uskomattomia portugalilaisia herkkuja. Can't wait! 

Tchau! 

- Olga







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti