tiistai 11. helmikuuta 2014

Sateinen maanantai

Olá!

Uusi viikko on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti, lukuunottamatta sateista ilmaa. Joka päivä on satanut. Joskus vähemmän ja joskus enemmän... Tänään tosin aurinkokin paistoi hetken ja aurinkolaseille tuli pitkästä aikaa käyttöä! 


Tämän päiväinen työpäivämme kului nopeasti, verrattuna viime viikkoisiin. Johtuen varmaankin siitä että työpaikka ja ihmiset alkavat olla tuttuja. Etsimme tänäänkin netistä Reginan avustuksella hänelle erilaisten papereiden toimittajia. 

Työtehtäviimme on siis lähinnä kuulunut netistä tiettyjen tuotteiden etsimistä ja niiden tietojen kirjoittamista exceliin. Kyseisiä tietoja ovat siis esimerkiksi yritysksen yhteystiedot, maa, tuotteen hinta jne. Olemme myös etsineet kyseisten työtehtävien ohella suomalaisia yrityksiä, jotka olisivat potentiaalisia asiakkaita Josenevekselle. Siis suomalaisia yrityksiä, jotka myyvät tai tuottavat aaltopahvia, kartonkia tai muita papereita. 

Töiden jälkeen tulimme asunnollemme nopeasti syömään ja lähdimme katselemaan lähistöltä löytyviä kauppoja. Olimme eilen kovin pettyneitä, sillä suurin osa lähellämme olevista kaupoista oli kiinni. Tänäänkin ehdimme vain pyörähtämään nopeasti muutamassa liikkeessä, sillä ne menivät kiinni jo puoli kahdeksan maissa. Kauppakeskukset onneksi ovat auki yhteentoista asti. 
Shoppailtua on tullut jo melko paljon ja stressaan jo paluumatkaa, sillä en tiedä miten saan kaikki tavarani mahtumaan matkalaukkuuni.Täällä on erityisesti ihania kenkiä. Ja huomattavasti halvempia, kuin Suomessa, joten niitä on tarttunut muutamat mukaan...

Ostimme tänään työpaikaltamme ihanat käsikorut. Ne ovat Carloksen (jonka luona olimme syömässä lauantaina) tyttären ja vaimon käsialaa.


Boa Noite!

-Olga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti