tiistai 4. maaliskuuta 2014

Viimeistä viedään

Olá!

Viimeinen ilta menossä täällä Portugalissa. Eilen emme kerinneet kirjoitella, sillä koko päivä oli erittäin kiireinen. Sitten vähän viime päivien kuulumisia.

Perjantaina menimme työporukalla syömään Silvian vanhempien ravintolaan. Meillä oli todella kivaa ja illallinen venyikin aamuyöhön asti. Siellä tuli hieman haikeat fiilikset, kun ajatteli lähtöä. Oli harmi, että pääsimme tutustumaan kaikkiin ihaniin ihmisiin vasta näin loppuvaiheessa.

Sunnuntaina pääsimme illalla katsomaan Guimaraes - Porto jalkapallo-ottelua. Menimme Quintinon ja tämän ystävän kanssa. Eduardo eli siis pomomme on jalkapallo seuran joku suuri jäsen. Joten hän hommasi meille huippuhyvän paikan katsomosta. Meillä oli oma aitio, jossa oli muutama ihminen lisäksemme. Välitauolla oli tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Peli loppui 2-2. 
 
Maanantaina töissä meitä varten oli tarjolla ihania leivonnaisia ja päivä oli muutenkin huomattavasti erialisempi kuin muut työpäivät. Kokosimme Reginalle excel taulukon, jossa oli kaikki etsimämme toimittjat ja asiakkaat. Korjailimme taulukon yhteystietoja myös. Teimme powerpoint esityksen ajastamme Joséneveksessä. Pääsimme myös käymään kahden kenkä tehtaan outlet myymälässä Ricardon ja Tomaksen kanssa. Viimeisenä hyvästelimme kaikki työkaverimme.
 
 
 
Saime firman suurimmalta pomolta lahjaksi käsikorut, jotka kuvaavat Guimaraesin keskusta eli sydäntä.
 
Maanantai-iltana menimme Silvian vanhempien ravintolaan illalliselle ja menimme läheiseen kaupunkiin katsomaan Carnevalia. Carneval on suuri juhla täällä Portugalissa. Kaikki ihmiset pukeutuvat hassusti ja kokoontuvat tanssimaan ja viettämään aikaa kaupungin keskustaan. Oli hieno kokemus olla osana Carnevalia. 
 
Tänään aikamme on kulunut siivoillessa ja tavaroiden pakkaamisessa. 
 
 
Huomenna pääsemme onnellisesti kotiin yhtä suurta kokemusta rikkaampana! Matkamme kotiin kestää melkein kymmenen tuntia. Johtuen välilaskusta Frankfurtissa. Joten tänään on mentävä aikaisin nukkumaan.
 
Boa noite!
 
-Olga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti